Välkommen till Hyrcentralen-MacRent
Varukorg

Du har inga varor i korgen
Långtidshyra Service Begagnat Om oss  
 Begagnat 
textApple Watch
textBildskärmar
textHögtalare
textiPad
textMAC bärbar
textMAC stationär
textÖvrigt / tillbehör


Inbyte av din datorAdress:
Birger Jarlsgatan 108
SE-114 20 Stockholm

Tel. 08 - 673 01 00
Fax. 08 - 673 01 15

Dagliga leveranser b.l.a till:

Stockholm, Göteborg, Malmö.

 Vägbeskrivning/Avresa från:
 
 
 

Kontakta oss via email

Butiken har öppet:
Mån-Fred 09.00-18.00
Lör-Sön stängt

* Om inte annat anges samtliga priser exkl. moms
Reservation för eventuella fel.

* Webbsidan är cookiebaserad.

© Hyrcentralen-MacRent
 
Pris exl. moms 
beställ
 
6000:-


Produktinfo

Med den inbyggda Thunderbolt-tekniken – den snabbaste, mest flexibla I/O-tekniken någonsin – kan nya Apple Thunderbolt Display göra sådant som ingen annan bildskärm klarar. Till att börja med ger den förstås en suverän visningsupplevelse.

Men anslut den bara till en Thunderbolt-kompatibel Mac, så blir den även en plug-and-play-hubb för allting du behöver. Den har en högupplöst LED-bakbelyst bildskärm med 2560 x 1440 bildpunkter, en FaceTime-HD-kamera, högkvalitetsljud, tre USB 2.0-portar, en FireWire 800-port, en Gigabit Ethernet-port och en Thunderbolt-port för seriekoppling av ytterligare externa enheter.

Inbyggd Thunderbolt-teknik.
Med I/O-tekniken Thunderbolt kan du överföra data mellan dina enheter och datorn med oöverträffad hastighet. Den har två kanaler med 10 Gbit/s genomströmning i bägge riktningar, vilket gör den upp till 20 gånger snabbare än USB 2.0 och upp till 12 gånger snabbare än FireWire 800. Dessutom kan du ansluta hela sex externa enheter till en enda kompakt port.

Den optimala dockningsstationen.
Med bara en kabel kan du ansluta en Thunderbolt-kompatibel Mac och få 27 tums högupplöst skärmutrymme, högkvalitetsljud, en FaceTime-HD-kamera, FireWire 800- och Gigabit Ethernet-portar – och en Thunderbolt-port som du kan seriekoppla flera andra externa enheter till exempelvis hårddiskar och videokameror.

Koppla in och slå på.
Thunderbolt-skärmen har en MagSafe-kontakt som strömförsörjer och laddar din MacBook Pro eller MacBook Air. Kontakten finns mitt på skrivbordet, klar att användas. Du behöver inte rulla ut sladden till nätadaptern som följde med datorn. Låt den ligga kvar i datorväskan.

En större bildskärm för dina största idéer.
Anslut din Thunderbolt-kompatibla Mac till en Thunderbolt Display och upplev en panoramavy som inte liknar någonting annat. Den här gigantiska 27-tums glänsande widescreen-skärmen med bioformatet 16:9 har en upplösning på hela 2560 x 1440 bildpunkter. Det innebär större arbetsyta till din MacBook Air. Fler bildpunkter till din MacBook Pro. Och en värdig skrivbordspartner till din iMac eller Mac mini.

LED-bakbelysning.
Full ljusstyrka utan fördröjning. Det är den stora fördelen med LED-bakbelysning. Till skillnad från de flesta skärmar, som behöver en stund för att värma upp innan de når full ljusstyrka, tänds LED-bakbelysta skärmar ögonblickligen. LED-bakbelysning ger också större kontroll över skärmens ljusstyrka. Du kan justera Thunderbolt Display så att den passar det omgivande ljuset även i ett mycket mörkt rum.

Inbyggd FaceTime HD-kamera och mikrofon.
Med den inbyggda FaceTime HD-kameran och mikrofonen kan du ansluta din stationära eller bärbara Mac – öppen eller stängd – och ringa HD-videosamtal* eller ta bilder i Photo Booth.

Kompatibilitet med Thunderbolt Display.
Thunderbolt-utrustade Mac-modeller, inklusive de aktuella generationerna av MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini och iMac är helt kompatibla med Apple Thunderbolt Display. Kunder med Mac-modeller som endast har stöd för Mini DisplayPort, t.ex. Mac Pro och MacBook, såväl som tidigare generationer av MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini och iMac kan använda en 27-tums LED Cinema Display.

Vad ingår?
Apple Thunderbolt Display
Nätsladd

Systemkrav
Thunderbolt-kompatibel Mac-dator (MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini eller iMac)
OS X v10.6.8 eller senare

Teknisk information
Skärmstorlek: 27 tum (diagonal bildyta)
Skärmtyp: LCD med aktiv TFT-matris och IPS (in-plane switching)
Upplösning: 2560 x 1440 bildpunkter
Färger: 16,7 miljoner
Bildförhållande: 16:9
Betraktningsvinkel: 178° vågrätt, 178° lodrätt
Ljusstyrka: 375 cd/m2
Kontrastförhållande: 1000:1
Svarstid: 12 ms

Kablar
Inbyggd Thunderbolt-kabel
Inbyggd universell MagSafe-kabel (upp till 85 W)

Portar
Tre strömförande USB 2.0-portar
FireWire 800-port
Gigabit Ethernet-port
Thunderbolt-port
Fäste för stöldskydd

Kamera och mikrofon
Inbyggd FaceTime-HD-kamera med mikrofon

Högtalare
Inbyggt 2.1-högtalarsystem (49 W)

Mått och vikt
Höjd: 49,1 cm
Bredd: 65 cm
Djup (med stativ): 20,7 cm
Vikt: 10,8 kg