Är du vår nästa stjärntekniker?

MacRent är nu inne i en spännande utvecklingsfas och söker en servicetekniker som vill vara med på vår resa! Som auktoriserad Apple Premium Service Provider ger MacRent dig chansen att utvecklas inom vår serviceorganisation för att ge den bästa tänkbara servicen till våra kunder.

MacRent är ett väletablerat och driftigt bolag som har funnits sedan 1996. Vi har över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Apple-produkter. Vi är en auktoriserad Premium Service Provider och har tillgång till Sveriges största lager av Apple-produkter. Med det sagt kan vi stoltsera med att säga att vi är äldst i branschen vad gäller att paketera IT-drift på ett attraktivt sätt.

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa serviceupplevelse med fokus på kvalitativa reparationer, snabb turn-around-time och proffsigt bemötande.

Vi söker dig som har:

• Hög energi
• Lagspelaranda
• Empatisk förmåga
• Viljan att sätta kunden främst och att göra rätt
• Intresse för datorer och Apples produkter

Hos MacRent får du ständiga utbildningar och certifikat i Apples produkter samt stora möjligheter till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter:

• Din uppgift som servicetekniker är utföra service och reparationer av Apples produkter och ha kontakt med kunderna för att uppdatera dem under reparationens gång.

• Du kommer att utföra felsökning, reparation och diagnostik efter fasta rutiner.

• Du ska kunna ansvara för ditt eget arbete, och ha god förmåga att samarbeta och kommunicera, både tillsammans med tekniker, konsulter och vårt fantastiska säljteam.

• Vi uppmuntrar till att du vill vara med och utveckla vår verksamhet och förbättra kundens serviceupplevelse.Vi söker dig som har god kunskap om Apples produkter, macOS, iOS och erfarenhet av felsökning och reparation. Har du certifieringarna ACMT och ACiT har du ett försprång, det är dock inget krav.

Intervjuer sker löpande. Anställningen börjar med en provanställning. Fast lön enligt överenskommelse.

Inför anställningen kan utdrag ur belastningsregistret komma att begäras ut.

MacRent är en rökfri arbetsplats.

Kontaktpersoner

Leo Netz Altrock
Service Manager
leo@macrent.se


Lisa Knutsson
Office Manager
lisa@macrent.seAnsök till: jobb@macrent.se

Märk din ansökan med Servicetekniker.

Tillval