Leasa din Apple-utrustning och spara tid och pengar

Vi hjälper dig leasa din Apple-utrustning - spara tid och pengar.

Du kan ringa oss på:
010-330 3000
För mer information:
Maila säljteamet Fördelarna med leasing
Vi hjälper dig leasa din Apple-utrustning - spara tid och pengar.

Leasingkonceptet innebär flera fördelar

En fungerande teknisk utrustning är av stor vikt för att kunna fokusera på att driva och utveckla verksamheten. Vårt flexibla leasingkoncept ger dig tillgång till den Apple-utrustning du behöver, när du behöver den.
Leasingkonceptet innebär flera fördelar

Fördelar med leasing

ENKELT.

Vi är övertygade om att vi kan skapa en relation. Ni är ett företag som vill ha enkel och snabb tillgång till Apples produktsortiment. Vi är en helhetsleverantör för leasing, försäljning, reparationer samt konsultation och har erbjudit detta i över tjugo års tid. Tillsammans gör vi det enkelt, precis så som det ska vara!

SVERIGES STÖRSTA LAGER PÅ MAC?

Har du behov av mer? Mer utrymme, bättre prestanda eller vill du bara ha det bästa? Du kommer att få det du vill ha, så snabbt som möjligt med oss som er leverantör. Våra Apple-produkter finns i svenska lager för omgående leverans. Har du speciella krav på din Mac har vi den antagligen redan. Har du behov av en iPhone redan idag så löser vi det. Vi ordnar det du vill ha, enligt ditt önskemål!

APPLE SOM TJÄNST.

Allting på ett enda ställe – produkterna, servicen och svaren. Vi ser till att vi är din väg framåt gällande Apple med personligt engagemang och energi!

SNABB LEVERANS.

Vi arbetar aktivt med att säkra snabba leveranser från våra lager i Sverige till dig som slutkund. När du väl hittat din ögonsten vill vi inte låta dig vänta och ser därför till att du oftast får den nästa dag. Vi har möjlighet att få iväg din beställning snabbt med postpaket eller bud. Vi skickar med miljövänligt cykelbud i den mån det är möjligt.

LUST- OCH BEHOVSSTYRT.

Ett nytt grafikkort underlättar vid grafiskt arbete, eller varför inte öka tillgången till internminne, större flash disk eller rentav byta ut den stationära Mac:en mot en bärbar? Vi förstår att dina behov utvecklas och förändras över tid vilket innebär att du redan efter ett år kan uppgradera dig mot något nytt (detta är endast möjligt om du har A-Care på din Mac). Du ser enkelt ditt nya pris på webben och vi finns här för dig om du har några funderingar!

I RÄTT RIKTNING.

Vi hjälper er med era långsiktiga investeringar. Vi är passionerade i det vi gör och vi ser till att ni har rätt utrustning, även för framtiden och ert växande behov.

KÖP LOSS DIN APPLE PRODUKT.

Leasad Apple-produkt kan lösas efter avtalstid. Vi erbjuder ett köp-loss pris på 5-10% av nyvärdet. Detta gäller självklart för all vanlig leasing. Storföretag kan avtala för villkor med andra lösen-priser. Schyst tycker vi!

FAST PRIS.

Vi erbjuder leasing där engagemang, olycksfallsförsäkring, service och garanti ingår – till ett fast pris per månad. Så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig!

Byt det du har till det du vill ha

Under leasingperioden kan du uppgradera dig med nyare utrustning trots att leasingtiden inte löpt ut. Det kan hända att ditt teknikbehov förändras eller det dyker upp nya Apple-produkter på marknaden som du hellre vill ha. Du kan då välja att antingen lämna tillbaka din befintliga utrustning eller köpa loss produkterna för 5-10% av nyvärdet.

Vi tror på full transparens och har inga dolda kostnader. Du får direkt veta vad din månadskostnad blir när du gör en leasingförfrågan. På så sätt har du full kontroll över totalpriset, ända från start.

LÄS MER

Byt det du har till det du vill ha