Få Apple service av MacRent

En auktoriserad Apple verkstad i Stockholm
VERIFIERA
Bild på person som jobbar
Laga dina Apple produkter hos oss! Vi använder enbart autentiska delar levererade direkt från Apple och alla tekniker är certifierade av Apple. Vi erbjuder prioritet för våra leasingkunder, företag med serviceavtal samt akuttid för våra övriga kunder.

Våra leasing- och avtalskunder har tillgång till snabbare service genom prioriterad hantering, tillgång till vårt reservdelslager, serviceportal och budvägar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi har öppet vardagar kl. 08-18 för drop-in. Ni kan också boka en tid hos AppleCare på telefonnummer 020‑120 99 71 måndag–fredag 09.00–19.00 om ni föredrar att göra detta.

Varför en auktoriserad Apple verkstad?

En grundpelare i vårt servicearbete är att vi enbart använder autentiska Apple-delar. Dessa delar är beställda direkt från Apple och har genomgått två faser av kvalitetskontroll, där Apple genomför den första innan delen skickas till oss och vi på MacRent gör den andra när vi packar upp delen. Det betyder att vi kontrollerar att delen är intakt innan vi använder den.

Äkta Apple-delar är korrekt konstruerade och noggrant testade för att uppfylla Apples standarder. De är en viktig del av en säker och pålitlig reparation.

När delarna är kontrollerade av oss, så hanteras dessa av Apple-certifierade tekniker.

Apple service med MacRent

Innan du lämnar in din Apple produkt för reparation, så som för trasig skärm, vattenskada, startar inte, batteriproblem eller tangentbordsproblem, är det viktigt att du alltid har en säkerhetskopia på innehållet. Du behöver också stänga av Hitta.

För dig som inte har serviceavtal så är du välkommen på drop-in hos oss på Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm. Detta gäller även för dig som bokat din tid via AppleCare.

Priser för Apple reparation

Om du vill laga din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air eller din stationära Mac hos oss, så återkommer vi med ett kostnadsförslag. Ett kostnadsförslag får du mot en undersökningsavgift på 950 kr ex. moms. Vi genomför en fullständig diagnostik av din Mac, där vi dels kör olika tester, gör besiktningar och kontrollerar att inga underliggande fel finns. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg i att vi ser till att din Mac fungerar som den ska, när du får tillbaka den.

En iPhone reparation gör vi till ett fast pris. Vi har också fast pris för att laga iPad, laga AirPods (samtliga modeller) och laga Apple Watch.

För dig som har garanti, så som AppleCare och Apple Limited Warranty, är reparationen kostnadsfri ifall det rör sig om ett fabrikationsfel. Du hittar AppleCare+ villkoren här.

Våra villkor för att laga, reparera och byta ut trasiga enheter och delar, hittar du här.

Apple service i Stockholm, Malmö, Uppsala och Göteborg

Vår rikstäckande Apple service verkstad ligger i Stockholm. Hos oss kan du laga dina Apple-produkter, så som MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iPhone, iPad och Apple Watch. För dig som är privatperson är du välkommen att lämna in dina produkter på Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm.

För er som företag som befinner er utanför Stockholm, så som i Malmö, Uppsala, Göteborg, Linköping, Växjö, Helsingborg, Sundsvall, Visby eller Norrtälje, är du välkommen att skicka in era enheter. Vi erbjuder rikstäckande service genom våra serviceavtal, där ni som företag har möjlighet att skicka in era enheter för reparation.

Behöver dina
Apple-produkter omvårdnad?

Våra av Apple utbildade tekniker använder enbart originaldelar, så du kan lita på oss när olyckan är framme. Det innebär att era produkter bibehåller full garantistatus. MacRents verkstad är certifierad av Apple och är en av de snabbaste i Sverige. Vi är en Premium Service Provider och möter Apples hårdaste krav på kundupplevelse och åtgärd. Vi har personlig och kontinuerlig kontakt med dig under reparationens gång och arbetar professionellt och korrekt. Vi hjälper dig med Apples garanti- samt försäkringsärenden.

Här finner du mer information om hur du går till väga för att reparera dina Apple-produkter hos MacRent.

Vår butik och verkstad ligger centralt i Stockholm:

MacRent
Birger Jarlsgatan 108
114 20 Stockholm

Öppettider:
Mån-Fre 08:00-18:00

Välkommen!

REPARATION FÖR IPHONE

Vi erbjuder Same Day Repair på iPhone.

Reparera en iPhone

REPARATION FÖR MAC

Vi har ca. 1-3 arbetsdagars kötid för Mac.

Reparera en Mac

UTBYTESENHET FÖR AIRPODS

Vi genomför direktutbyte på AirPods.

Direktutbyte av AirPods

UTBYTESENHET FÖR IPAD

Vi byter ut din iPad när olyckan är framme.

Utbytesenhet för iPad

UTBYTESENHET FÖR APPLE WATCH

Vi byter ut din Apple Watch när olyckan är framme.

Utbytesenhet för Apple Watch

DINA PERSONUPPGIFTER
VID SERVICE

Ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress är nödvändig information som vi behöver från dig för att kunna genomföra en service.

Vi använder oss av system från tredje part för att reparera din enhet. Vi behöver delge dina personuppgifter (namn, adress, telefonnummer och e-postadress) till tredje part för att hantera ditt ärende. Tredje part inkluderar vårt servicesystem och Apple. Apple kan komma att använda dina uppgifter för att skicka ut en enkät gällande din kundupplevelse hos oss vid avslutad reparation.

Din signatur ger oss samtycke till att dela din information till tredje part och rätten att använda din information för att genomföra en service hos oss.

KONTAKTA OSS

Tillval

Vill du aktivera BankID på ditt konto?

Logga in enkelt och betala mot faktura genom att koppla ditt BankID.