MacRent är en
Apple auktoriserad Service Provider.

Reparera dina Apple produkter hos oss! Vi använder enbart autentiska delar levererade direkt från Apple och alla tekniker är certifierade av Apple. Vi erbjuder prioritet för våra leasingkunder, företag med serviceavtal samt akuttid för våra övriga kunder.

Våra leasing- och avtalskunder har tillgång till snabbare service genom prioriterad hantering, tillgång till vårt reservdelslager, serviceportal och budvägar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi har öppet vardagar kl. 08-18 för drop-in. Ni kan också boka en tid hos AppleCare på telefonnummer 020‑120 99 71 måndag–fredag 09.00–19.00 om ni föredrar att göra detta.

Välkommen till oss för din Apple service!

VERIFIERA MACRENT SOM AUKTORISERAD SERVICE PROVIDER

Apple Premium Service Provider logotyp

Behöver dina
Apple-produkter omvårdnad?

Våra av Apple utbildade tekniker använder enbart originaldelar, så du kan lita på oss när olyckan är framme. Det innebär att era produkter bibehåller full garantistatus. MacRents verkstad är certifierad av Apple och är en av de snabbaste i Sverige. Vi är en Premium Service Provider och möter Apples hårdaste krav på kundupplevelse och åtgärd. Vi har personlig och kontinuerlig kontakt med dig under reparationens gång och arbetar professionellt och korrekt. Vi hjälper dig med Apples garanti- samt försäkringsärenden.

Här finner du mer information om hur du går till väga för att reparera dina Apple-produkter hos MacRent.

Vår butik och verkstad ligger centralt i Stockholm:

MacRent
Birger Jarlsgatan 108
114 20 Stockholm

Öppettider:
Mån-Fre 08:00-18:00

Välkommen!

REPARATION FÖR IPHONE

Vi erbjuder Same Day Repair på iPhone.

Reparera en iPhone

REPARATION FÖR MAC

Vi har ca. 1-3 arbetsdagars kötid för Mac.

Reparera en Mac

UTBYTESENHET FÖR AIRPODS

Vi genomför direktutbyte på AirPods.

Direktutbyte av AirPods

UTBYTESENHET FÖR IPAD

Vi byter ut din iPad när olyckan är framme.

Utbytesenhet för iPad

UTBYTESENHET FÖR APPLE WATCH

Vi byter ut din Apple Watch när olyckan är framme.

Utbytesenhet för Apple Watch

DINA PERSONUPPGIFTER
VID SERVICE

Ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress är nödvändig information som vi behöver från dig för att kunna genomföra en service.

Vi använder oss av system från tredje part för att reparera din enhet. Vi behöver delge dina personuppgifter (namn, adress, telefonnummer och e-postadress) till tredje part för att hantera ditt ärende. Tredje part inkluderar vårt servicesystem och Apple. Apple kan komma att använda dina uppgifter för att skicka ut en enkät gällande din kundupplevelse hos oss vid avslutad reparation.

Din signatur ger oss samtycke till att dela din information till tredje part och rätten att använda din information för att genomföra en service hos oss.

KONTAKTA OSS