Välkommen till
MacRent-familjen!

Vi önskar alla tidigare kunder hos mcare Sweden AB välkomna till oss på MacRent, en rikstäckande auktoriserad Apple återförsäljare och Premium Service Provider i Stockholm.

Mer än bara service

MacRent har lösningar som är individuellt anpassade för just företagets eller organisationens behov. Vår styrka har alltid varit det personliga. Som företag kan ni även leasa eller köpa era produkter. De produkter vi erbjuder är av absolut bästa kvalitet, både nytt och begagnat. Service i absolut toppklass är en del av vårt DNA!

Er trygghet

Vi hanterar reklamationer, garanti- och servicereparationer för Apples produktsortiment. Vi ger alltid det lilla extra för att du ska vara nöjd med oss som leverantör. Vi reparerar iPhone medan du väntar, Mac med Sveriges snabbaste ledtid och givetvis iPad, AirPods med mera.

Du kan själv göra en uppskattning över vad just din reparation kommer att kosta via vår prislista. Priserna i prislistan är inklusive moms.

Behöver du hjälp med produkter från Samsung, OnePlus, Xiaomi eller Estelle?

Vi hänvisar då till företaget extended e-life AB och Johan Thorpenberg.

Välkommen!

Företagslogotyper för mcare och MacRent

Registrera ett konto själva

Vi tillhandahåller ett exklusivt serviceavtal till företag och organisationer som använt mcare för reparationer.

Med ett konto hos oss kan ni enkelt göra beställningar och sätta upp reparationsärenden i vår portal.

Bli avtalskund redan idag!

Som avtalskund har företaget eller organisationen möjlighet att sätta upp fakturavägar, be om rådgivning inför inköp, möjlighet till skräddarsydd prisbild och ett serviceavtal. Privatpersoner och konsumenter har tyvärr inte denna möjlighet.

Kontakta Jonas för ett möte på 30 minuter:

Ring Mejla

Kontakta Ludvig för ett möte på 30 minuter. Boka-knappen öppnar ett nytt fönster:

Boka en tid Mejla

Ludvig som håller i äpplen

Några av våra mest uppskattade fördelar

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder till er som företagare. När du handlar hos oss så har du möjlighet att sätta upp ert webbkonto.
Med ert webbkonto kan ni enkelt checka ut era varor, se er orderhistorik och även lägga till fler företag om ni önskar.
När ni har satt upp ert konto har ni möjlighet att använda vår webbshop för era inköp.

Experter på Apple

Med över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Apple-produkter är vi gärna din passionerade partner. Vi sätter upp ditt företags enheter direkt i ert MDM-system – helt automatiskt.

Köp eller leasa

Oavsett vilket – du hittar troligen det du söker, även specialbyggda enheter där vi har Sveriges största utbud. Vid leasing kan du byta datorn innan avtalstiden löpt ut. Eller köpa loss efter avtalstid till ett förmånligt pris.

Personlig säljare

Din egen certifierade säljare har fokus på Apple i just ditt företags nätverk. Och ser till att allt fungerar sömlöst så att du och dina medarbetare vet hur allting fungerar – redan från start.

Egen verkstad

Vår engagerade och auktorisera- de help desk ger dig hjälp direkt. Vi erbjuder omedelbara repara- tioner och byter ut delar på plats – ofta samma dag. Våra certi- fierade tekniker använder enbart reservdelar från Apple.

Vad säger kunderna om MacRent?

Skriv en egen recension på Google!