Apple och MacRent - sedan 1996

MacRent har levererat Apple leasing, hyra, köp och auktoriserade Apple reparationer sedan 1996. Vi är experter på detta område.

Vi riktar oss främst till företagare som behöver fokusera på sitt verksamhetsområde. MacRent levererar inte bara en produkt, vi levererar en lösning oavsett var kunden arbetar. MacRents kundkrets rymmer både stora IT-intensiva företag som reklambyråer, TV- och filmproducerande bolag och mindre verksamheter som möbelbutiker, frisörer, advokater, fotografer och modedesigners.

Självklart är även privatpersoner välkomna. Till företag erbjuder vi ett särskilt innovativt hyr-koncept som ger många fördelar mot att köpa.


Bild på MacRent personal

Nöjda kunder såklart – fast även lyckliga.

Du som hyr eller köper en Apple-produkt hos MacRent ska inte bara vara tillfreds med ditt val. Vi ser gärna att det gör dig lite euforisk. Väljer du att hyra kan du känna dig trygg med att du får ett leasingavtal som ger mest mervärde. Vi guidar dig rätt. Antingen på distans eller i vår butik i centrala Stockholm. Välkommen!
FLEXIBELT & LUSTFYLLT

FLEXIBELT & LUSTFYLLT

Du har alltid möjlighet att byta dator även innan avtalstiden löpt ut.

Läs mer

HÅLLBART & SMART

HÅLLBART & SMART

Du kan köpa loss datorn efter avtalstid till ett förmånligt pris.

Läs mer

SVERIGES STÖRSTA LAGER

SVERIGES STÖRSTA LAGER

Har du behov av mer? Mer utrymme, bättre prestanda eller vill du bara ha det bästa? Du kommer att få det du vill ha, så snabbt som möjligt med oss som er leverantör.

Läs mer

VI ÄR EN APPLE AUKTORISERAD SERVICE PROVIDER

VI ÄR EN APPLE AUKTORISERAD SERVICE PROVIDER

Vi tar ett helhetsgrepp om dina produkter. Vi är certifierade av Apple, vilket betyder att vi använder äkta delar, monterade enbart av certifierade tekniker, verktyg, licensierade programvaror och noggranna rutiner.

Läs mer