Med anledning av uppköpet av Digital Inn

Vi önskar alla tidigare kunder till Digital Inn och Macoteket välkomna till oss på MacRent! MacRent är en auktoriserad Apple återförsäljare i Stockholm.

Vi beklagar att våra kollegor på Digital Inn och Macoteket har drabbats av konkurs. Vi på MacRent finns här för er som har servicebehov gällande Apples produktsortiment (Mac, iPhone, iPad, AirPods med mera) samt för er företagskunder som har behov av en ny Mac, iPhone, iPad och Apple Watch.

Vi är här för alla er som vill köpa nytt och begagnat. Vi levererar till er redan idag. Registrera ditt konto hos oss. Vi hjälper dig med Apples garanti- samt försäkringsärenden. Alla våra tekniker är certifierade av Apple och vi använder enbart Apples originaldelar vid alla reparationer, vilket gör att ni bibehåller full garantistatus.

Vi reparerar iPhone medan du väntar, Mac med Sveriges snabbaste ledtid, iPad, Apple Watch, AirPods och andra tillbehör.

MacRent har levererat Apple leasing, hyra, köp och auktoriserade Apple reparationer sedan 1996. Vi är experter på detta område.

Vi levererar inte bara en produkt, vi levererar en lösning oavsett var kunden arbetar. MacRents kundkrets rymmer både stora IT-intensiva företag som reklambyråer, TV- och filmproducerande bolag och mindre verksamheter som möbelbutiker, frisörer, advokater, fotografer och modedesigners.

MacRents Apple-auktoriserade verkstad är en av de snabbaste i Sverige. Vi är en Premium Service Provider och möter Apples hårdaste krav på kundupplevelse och serviceåtgärder. Hos oss får du alltid den support du behöver.

Vår verkstad och butik ligger på Birger Jarlsgatan 108, 11420 Stockholm. Öppettider: vardagar kl. 08:00-18:00.

För mer information kontakta:

Jonas Vikander, VD
jonas@macrent.se
010-330 3000

Bild på Digital Inn och MacRent logotyp