Briljant Butikschef / Kontorschef sökes

Vi på MacRent har över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Apple-produkter. Service i absolut toppklass är en del av vårt DNA! Detta uppnår vi genom en beprövad kombination av ett unikt leasingkoncept, kompetent personal och en ständigt uppdaterad IT-miljö. Vår arbetsmiljö präglas av ett mycket starkt team där vi verkligen har roligt på jobbet! Vår nuvarande kontorschef har nu efter flera riktigt framgångsrika år hos oss valt en annan utmaning och vi söker nu hennes briljanta efterträdare.

Arbetsuppgifter som Butikschef / Kontorschef:
• Leda arbetsgruppen och inneha ett övergripande och operativt ansvar för verksamhetsdriften
• Ansvar för uppföljning av försäljning, målsättning och resultat. Du definierar olika projekt och prioriteringar för att nå affärsmålen som utvecklar verksamheten vidare
• Utveckla och driva projekt tillsammans med sälj- och teknikteamet

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som butik/kontorschef ser vi att du värdesätter din roll högt och har erfarenhet av ett starkt och positivt ledarskap. Du måste ha en innovativ sida då det ofta gäller att hitta unika lösningar för våra kunder. Som person är du glad, varm och kommunikativ. Du har en can-do mentalitet med ett ekonomiskt sinnelag. Vi sätter stor vikt vid din personliga lämplighet och ambition för uppdraget. Du ska självklart kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och på engelska. Ditt ledarskap präglas av lyhördhet, delaktighet, tydlighet och passion samt att du är duktig på att utmana såväl individen som teamet.
Det är en fördel om du har erfarenhet av e-handel då vi nu är i en stark expansionsfas.

Vad vi kan erbjuda dig:
• Ett kompetent team där vi verkligen har passion för det vi gör samtidigt som vi har roligt på jobbet – vi är ett härligt gäng som gillar att göra saker tillsammans
• Möjligheten att vara med och påverka ett nytänkande företag som är i en stark expansionsfas
• Många olika uppgifter och utmaningar där ingen dag är den andra lik
• God löneutveckling med bonussystem

Låter detta som jobbet för dig?

Skicka då omgående ett mail till
jobb@macrent.se

Din ansökan måste innehålla ett personligt brev där du kort presenterar dig och ett CV där du visar vad du gjort hittills i din karriär. Glöm inte att berätta varför just du passar oss perfekt! Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och träffar vi rätt så kan vi komma att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Vi hör av oss så fort vi kan.

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att kontakta
Jonas Vikander
tel: 070-483 69 29
jonas@macrent.se

Tester kan förekomma.