Leasa din iPhone

Leasa iPad
- få det ni vill ha.

Vi hjälper er! Ring oss:
010-330 3000
Vet ni vilken iPad ni vill ha?
Välj iPad
Bild på iPad-familjen

Vilken iPad vill du ha?

MacRent är en auktoriserad Apple återförsäljare i Stockholm.

iPad. Gör allt. Hur lätt som helst. För er med företag rekommenderar vi leasing, där ni tillsammans med AppleCare har möjlighet till snabb service. Hos oss får ni alltid den högsta servicenivån om era iPad skulle behöva omvårdnad, allt paketerat till en fast månadskostnad, som ni betalar per månad eller per kvartal - ni väljer!

MacRent leasinglogotyp

Populära iPad att leasa:

Vad är hyra och leasing?

Vi erbjuder iPad leasing och hyra där ett lågt restvärde, olycksfallsförsäkring, service och garanti ingår – till ett fast pris per månad. Om du vill köpa loss utrustningen, gör du detta till en maximal kostnad på 10% av nyvärdet.

Vi erbjuder även möjlighet till dig som föredrar att hyra din utrustning. Konceptet innebär att du har möjlighet att prenumerera på din iPad. Vi hjälper dig få tillgång till den senaste iPad-modellen.
Enkelt ikon

ENKELT

Vi är övertygade om att vi kan skapa en relation. Ni är ett företag som vill ha enkel och snabb tillgång till Apples produktsortiment. Vi är en helhetsleverantör för leasing, försäljning, reparationer samt konsultation och har erbjudit detta i över tjugo års tid. Tillsammans gör vi det enkelt, precis så som det ska vara!
Uppgradera ikon

UPPGRADERA DIG

Vi ordnar det du vill ha, varje år. Förmånligt och kostnadseffektivt med våra leasingavtal.
Apple som tjänst ikon

APPLE SOM TJÄNST

Allting på ett enda ställe – produkterna, servicen och svaren. Vi ser till att vi är din väg framåt gällande Apple med personligt engagemang och energi!
Hållbart ikon

HÅLLBART OCH MILJÖVÄNLIGT

Vi hjälper dig med dina inbyten. Har du en iPad du inte behöver? Leasa din nya iPad från oss och lämna in din gamla. Miljövänligt och enkelt!
Tillbehör och serviceikon

ALLT TILL DIN IPAD

Behöver du skärmskydd, fodral eller andra tillbehör? Eller behöver din iPad omvårdnad? Vi har allt på ett ställe, oavsett om du leasar en eller flera hundra enheter.