Leasa din iPhone

Leasa din iPhone
- få det du vill ha.

Vi hjälper dig! Ring oss:
010-330 3000
Vet du vilken iPhone du vill ha?
Välj din iPhone
Bild på iPhone-familjen

Vilken iPhone vill du ha?

Välkommen till en ny era för iPhone. Vi hjälper dig och ser till att du får den iPhone du vill ha. För dig med företag rekommenderar vi leasing, där ni tillsammans med AppleCare har möjlighet till snabb service. Hos oss får du alltid den högsta servicenivån om din iPhone skulle behöva omvårdnad, allt paketerat till en fast månadskostnad.
MacRent leasinglogotyp

Populära iPhone att leasa:

Vad är hyra och leasing?

Vi erbjuder iPhone leasing och hyra där ett lågt restvärde, olycksfallsförsäkring, service och garanti ingår – till ett fast pris per månad. Om du vill köpa loss utrustningen, gör du detta till en maximal kostnad på 10% av nyvärdet.

Vi erbjuder även möjlighet till dig som föredrar att hyra din utrustning. Konceptet innebär att du har möjlighet att prenumerera på din iPhone. Vi hjälper dig få tillgång till den senaste iPhone-modellen.
Enkelt ikon

ENKELT

Vi är övertygade om att vi kan skapa en relation. Ni är ett företag som vill ha enkel och snabb tillgång till Apples produktsortiment. Vi är en helhetsleverantör för leasing, försäljning, reparationer samt konsultation och har erbjudit detta i över tjugo års tid. Tillsammans gör vi det enkelt, precis så som det ska vara!
Uppgradera ikon

UPPGRADERA DIG

Vi ordnar det du vill ha, varje år. Förmånligt och kostnadseffektivt med våra leasingavtal.
Apple som tjänst ikon

APPLE SOM TJÄNST

Allting på ett enda ställe – produkterna, servicen och svaren. Vi ser till att vi är din väg framåt gällande Apple med personligt engagemang och energi!
Hållbart ikon

HÅLLBART OCH MILJÖVÄNLIGT

Vi hjälper dig med dina inbyten. Har du en iPhone du inte behöver? Leasa din nya iPhone från oss och lämna in din gamla. Miljövänligt och enkelt!
Tillbehör och serviceikon

ALLT TILL DIN IPHONE

Behöver du skärmskydd, mobilskal eller MagSafe-tillbehör? Eller behöver din iPhone omvårdnad? Vi har allt på ett ställe, oavsett om du leasar en eller flera hundra enheter.

Tillval

Vill du aktivera BankID på ditt konto?

Logga in enkelt och betala mot faktura genom att koppla ditt BankID.