Hyr Apple-produkter tillfälligt till företaget

Vi har ett väldigt stort lager av Apple produkter för tillfällig hyra. Med allt från iPads till riktigt kraftfulla och avancerade Mac produkter.

Tillfällig hyra, eller korttidshyra, kan vara ett passande alternativ om det finns ett tillfälligt behov av teknik, såsom vid ett event, en projektanställning eller då någonting oförutsett hänt med din utrustning. Vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver en iPhone, Mac med hög prestanda till film- och musikredigering eller flera iPad till konferensen.

Kontakta oss så hjälper vi dig:

Ring oss Maila oss
MacBook Pro och MacBook Air

För era tillfälliga projekt

Vår tillfälliga hyra för korta perioder är perfekt när ni behöver en Mac, iPhone eller iPad i ett dygn, en vecka eller enbart en månad. Tjänsten är till för er som tillfälligt behöver förstärkning i form av Apples produkter. Dessutom så levererar vi inom hela Sverige.

Högpresterande produkter

Vi har ett stort lager med högpresterande produkter, med allt från iPhone till Mac. Om du lämnar in din ordinarie Mac på service hos oss så får du tillgång till vårt lager för tillfällig hyra till 50% av ordinarie pris. Ni som leasar er Mac från oss har naturligtvis tillgång till detta utan kostnad om olyckan är framme. Givetvis hjälper vi alla er som har Apple för företaget oavsett om ni köpt utrustningen från oss eller inte.

Vi har snabb leveranstid och levererar till hela Sverige.

Vi vill hyra tillfälligt. Hur gör vi?

Ta kontakt med oss genom formuläret nedan.

Vi har möjlighet att hjälpa till med logistik i form av att vi skickar ut produkterna till er och kan även skicka över en retursedel med mera.