Tillfällig Mac-dator, iPhone eller iPad till företaget

Du kan ringa oss på:
010-330 3000
Eller maila oss här:
Maila säljteamet
Tillfällig Mac-dator, iPhone eller iPad till företaget

Hyr Apple-produkter tillfälligt till företaget

Vi har ett väldigt stort lager av Apple produkter för tillfällig hyra. Med allt från iPads till riktigt kraftfulla och avancerade Mac produkter.

Tillfällig hyra, eller korttidshyra, kan vara ett passande alternativ om det finns ett tillfälligt behov av teknik, såsom vid ett event, en projektanställning eller då någonting oförutsett hänt med din utrustning. Vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver en iPhone, Mac med hög prestanda till film- och musikredigering eller flera iPad till konferensen.
Hyr Apple-produkter tillfälligt till företaget

Högpresterande produkter

Vi har ett stort lager med högpresterande produkter, med allt från iPhone till Mac. Om du lämnar in din ordinarie Mac på service hos oss så får du tillgång till vårt lager för tillfällig hyra till 50% av ordinarie pris. Ni som leasar er Mac från oss har naturligtvis tillgång till detta utan kostnad om olyckan är framme. Givetvis hjälper vi alla er som har Apple för företaget oavsett om ni köpt utrustningen från oss eller inte.

Vi har snabb leveranstid och levererar till hela Sverige.

Så fungerar det att tillfälligt hyra dator, iPhone eller iPad via MacRent

Du är välkommen med din förfrågan till oss genom formuläret nedan. Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en lösning!


Hyr dator i Stockholm, Malmö eller andra städer

Vi levererar Apple-produkter till hela Sverige. Du har möjlighet att hyra dator, iPhone eller iPad av oss under kortare tid. Vi levererar till städer så som Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Umeå med mera. Kontakta oss för att veta mer om korttidshyra!

Är ni på jakt efter att jobba med leasing av dator, iPhone, iPad och övriga produkter.