Om MacRent

MacRent – Vi kan Apple

MacRent – Vi kan AppleVi har över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Appleprodukter. Med det sagt kan vi stoltsera med att säga att vi är äldst i branschen vad gäller att paketera IT-drift på ett attraktivt sätt.

Service är del av vår DNA och vi vill alltid kunna erbjuda en högkvalitativ sådan, oavsett behov och storlek på ditt företag. Även om du inte har tillgång till en egen IT-avdelning så ser vi till att du får hjälp direkt av en professionell Appleverkstad.

Vi strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för våra kunder. Detta uppnår vi genom ett en kombination av ett unikt leasingkoncept, kompetent personal och en ständigt uppdaterad IT-miljö.

Vår breda kundkrets består av allt ifrån stora IT-intensiva företag, såsom reklambyråer samt produktionsbolag, till mindre verksamheter, såsom butiker, frisörer, advokatfirmor, fotografer och modedesigners.

Välkommen in till vår butik och Applecertifierade serviceverkstad! Vi finns på Birger Jarlsgatan 108 i centrala Stockholm.

Öppettider:
Måndag till fredag mellan 08.00-18.00

Är du sugen på nya utmaningar?

Just nu söker vi en Apple-tekniker och en Apple-säljare till vårt team.