Auktoriserad Apple återförsäljare

Vi har Sveriges största Apple-lager och är en auktoriserad Apple återförsäljare. Vi reparerar även era Apple-produkter i vår serviceverkstad.

Logga in eller skapa konto Till Apple service
Bild på Apple auktoriseringar

Återförsäljare av Apples produkter

Leasa, köp eller hyr din utrustning från oss på MacRent. Vi har Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods och mängder av tillbehör i lager. Vi levererar till er från Sveriges största Apple-lager.

Med 25 års erfarenhet har vi på MacRent hjälpt företag till nya Apple-produkter. Våra kunder sträcker sig från privatpersoner upp till statliga organisationer och skolor. Vi hjälper er skräddarsy en lösning för era Apple behov - något vi ser som vår passion.

Med oss som Apple-partner har ni dessutom tillgång till vår Apple certifierade verkstad, så att ni kan vara trygga i att era Apple-produkter alltid fungerar som de ska.

Vi som Apple återförsäljare kan hjälpa era anställda att enkelt komma igång, samt skala upp er organisation då vi även är en auktoriserad Apple verkstad. På så vis har ni en partner för nyköp och tillgång till en verkstad med över 93% kundnöjdhet.

Återförsäljare av Apples Mac, iPhone, iPad och tillbehör

Vi är din partner som levererar rikstäckande utan krångel. Vi ser till att ni har er Mac, iPhone, iPad, AirPods eller vilken Apple-produkt och tillbehör ni än behöver. Våra företagsrådgivare hjälper er med era frågor och ni kan enkelt sätta ihop en egen leasingorder på webbsidan. Kolla in vårt produktutbud och checka ut era varor, så fixar vi resten.

Återförsäljare av Apples Mac, iPhone, iPad och tillbehör