Vi söker en uppsökande säljare med teknisk kompetens

MacRent är ett företag som är normbrytande inom Apple segmentet. Du kan läsa mer om oss här.

Vi försöker skapa relationer och tänker mycket långsiktigt. Vi är lönsamma i våra beslut och aktiva i våra handlingar – vi vet att den som vill kommer att lyckas.

Nu söker vi en uppsökande Apple-säljare med kompetens inom teknisk infrastruktur. Vi behöver stöttning i områdena och försäljning av tjänster, så som nätverksuppsättning på kontor, Mobile Device Management, IT-säkerhet och molntjänster. Har du erfarenhet av blandad Apple och Windows-miljö, alternativt enbart Apple miljö är det ett plus.

Denna roll är en nytillsatt tjänst, så du kommer ha möjlighet att förverkliga rollen inom uppsatta ramar, tillsammans med vår VD och teknikchef. Vi värnar om dig som tar ansvar.

Vi litar på att du får saker gjort autonomt och utan onödig uppföljning. Har du ett team med 1-3 personer du brukar jobba med eller önskar att ha med dig i din roll så är vi öppna för en dialog kring detta.

Du behöver ha praktisk erfarenhet inom denna typ av försäljning, samt har kompetens att ställa tekniska (Mobile Device Management, nätverk, säkerhet) och affärsmässiga (paketering av tjänster så som Microsoft 365, Google Suite, vilka möjligheter som finns och dyl.) öppna och slutna frågor för att få insikt i kundernas behov. Vi ser att rätt person har möjlighet att utbildas och förverkliga sina personliga mål.

Denna tjänst ställer krav på B-körkort och arbetet utförs under kontorstider.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök genom att maila ditt personliga brev och CV till oss.

Kontakt och information:

- Start: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Lön: Fast lön enligt överenskommelse
- Placering: Centrala Stockholm
- Vid ytterligare frågor går det bra att kontakta Lisa Knutsson

Intervjuer sker löpande. Anställningen börjar med en provanställning. Fast lön enligt överenskommelse.

Inför anställningen kan utdrag ur belastningsregistret komma att begäras ut.

MacRent är en rökfri arbetsplats.