Så går det till när du leasar per månad

1. Välj din Mac. Du kan enkelt jämföra bärbar Mac och stationär Mac.
2. Välj mellan 24 eller 36 månaders leasing.
3. Du kan själv välja om du vill uppgradera din Mac, köpa loss den eller lämna tillbaka den.

Du för dessa fördelar när du leasar från oss:

• Inga avgifter (vid autogiro) eller insatser.
• Kostnadsfri låneenhet vid reparation eller stöld.
• Förtur till reparationer i vår Apple-auktoriserade serviceverkstad.
• Fast självrisk per skadetillfälle oavsett reparationskostnad på endast 1000 kr för Mac.
• Vi har en fysisk butik dit ni kan komma in och få personlig service samt hämta ut era varor.
• Våra leasingavtal har restvärden på 5-10%.

Du kan också lägga till iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods och mängder av tillbehör i samma avtal om du önskar. För iPhone, iPad, Apple Watch och AirPods rekommenderar vi AppleCare+ som försäkring.

Så går det till när du leasar per månad

Mac, iPhone eller allt? Betala per månad!

Vi är din partner som levererar rikstäckande utan krångel. Vi ser till att ni har er Mac, iPhone, iPad, AirPods eller vilken Apple-produkt ni behöver. Våra företagsrådgivare hjälper er med era frågor och ni kan enkelt sätta ihop en egen leasingorder på webbsidan. Kolla in vårt produktutbud och checka ut era varor, så fixar vi resten.

LEASING VÅRA PRODUKTER
Mac, iPhone eller allt? Betala per månad!

Uppgradera er.

När ni leasar era Mac med A-Care MacRent-garanti så får ni möjlighet att uppgradera till en helt ny Mac, utan extra kostnad, varje år vid 24 månaders hyra. Vid 36 månaders hyra kan byte ske vartannat år.

Läs mer
Bild på MacRents flexibilitetsikon

Vad kostar det?

Ni betalar en fast månadskostnad för utrustningen. Till fördel så väljer ni att ha all utrustning på samma avtal, så att ni enkelt kan hålla koll på kostnaderna. Önskar ni löpande tecknande av avtal, går det självklart bra. Vi tar inte ut någon kontantinsats, faktureringsavgift (vid autogiro) eller någon uppläggnings- eller kreditavgift.
Vad kostar det?

Praktiskt, tryggt och enkelt.

Vi skickar era varor direkt till er. Om ni önskar hämta upp era varor i vår butik går det också bra. Vi erbjuder även en attraktiv försäkring mot både stöld och skada utan värdeminskning. Ni är trygga i en fast självrisk om olyckan skulle vara framme. För Mac är självrisken endast 1000 kr per skadetillfälle. iPhone har en självrisk på 500 kr per skadetillfälle. Kostnadsfri låneenhet vid reparation eller stöld och förtur till reparationer i vår Apple-auktoriserade serviceverkstad.

HITTA TILL OSS
Bild på Apple M1 processorn

Apple för företaget genom MacRent

Vi ser till att ni har rullande tillgång till den senaste Mac modellen med vårt leasingupplägg. Kombinerat med vårt serviceavtal, reparerar vi alla tidigare enheter och era nya vid behov. Har ni en policy för s.k. swap-enheter, så har vi ett företagspaket som stöttar er i detta.

MacRent är stödda av Apple och har möjlighet att ge er flexibla leasingupplägg, där ni väljer själva om ni föredrar lågt restvärde eller låg månadskostnad, helt efter era behov. Vårt leasingupplägg gäller för er som vill leasa Mac, leasa iPhone och leasa iPad.
Bild på företagare med en Mac