Bli avtalskund hos MacRent

Mycket kan vara avancerat – men vi gör Apple enkelt.

Vi jobbar med en sak och har gjort det riktigt länge. Därför kan vi göra just Apple enkelt för ditt företag, och du kan fokusera din tid på allt det andra.

Kontakta oss

Att ha koll är en skön känsla.

Vi ger full överblick på allt ditt Apple. Vi vet precis hur underbart det är att snabbt se vad som är inköpt eller leasat från och till när, till och av vem. Högt som lågt. Därför möjliggör vår plattform ständig kontroll
– på precis allt.
MacBook Air fotat från sidan

Sveriges största lager kombinerat med egen verkstad.

Vi är intresserade av ditt företags behov och har ofta precis rätt produkt på hyllan. Och dessutom snabb service om något skulle hända.
Välkommen – med vad du än behöver hjälp med.
Mac modeller

Bli avtalskund hos oss – hör av dig!

Kontakta oss för ett möte
010-330 3000
eller maila jonas@macrent.se:
Maila Jonas
Kontakta oss för ett möte
010-330 3000
eller maila ludvig@macrent.se:
Maila Ludvig
Ludvig som håller i äpplen

Eller registrera er direkt:


  • Ditt lösenord måste innehålla 8 tecken
  • Ditt lösenord måste innehålla en stor bokstav
  • Ditt lösenord måste innehålla ett tecken som inte är en siffra eller bokstavNågra av våra mest uppskattade fördelar:

Experter på Apple

Med över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Apple-produkter är vi gärna din passionerade partner. Vi sätter upp ditt företags enheter direkt i ert MDM-system – helt automatiskt.

Köp eller leasa

Oavsett vilket – du hittar troligen det du söker, även specialbyggda enheter där vi har Sveriges största utbud. Vid leasing kan du byta datorn innan avtalstiden löpt ut. Eller köpa loss efter avtalstid till ett förmånligt pris.

Personlig säljare

Din egen certifierade säljare har fokus på Apple i just ditt företags nätverk. Och ser till att allt fungerar sömlöst så att du och dina medarbetare vet hur allting fungerar – redan från start.

Egen verkstad

Vår engagerade och auktorisera- de help desk ger dig hjälp direkt. Vi erbjuder omedelbara repara- tioner och byter ut delar på plats – ofta samma dag. Våra certi- fierade tekniker använder enbart reservdelar från Apple.

Vad säger kunderna om MacRent?

Skriv en egen recension på Google!

Nöjda kunder såklart – fast även lyckliga.

Du som hyr eller köper en Apple-produkt hos MacRent ska inte bara vara tillfreds med ditt val. Vi ser gärna att det gör dig lite euforisk. Väljer du att hyra kan du känna dig trygg med att du får ett leasingavtal som ger mest mervärde. Vi guidar dig rätt. Antingen på distans eller i vår butik i centrala Stockholm. Välkommen!
Pilar som tvinnar sig

Flexibelt & glädjefyllt

Du har alltid möjlighet att byta dator även innan avtalstiden löpt ut.

Läs mer

Jordglob med växt

Hållbart & smart

Du kan köpa loss datorn efter avtalstid till ett förmånligt pris.

Läs mer

Snabb leverans

Uppdaterat & snabbt

Du ser enkelt vilka Apple-produkter som kan levereras omgående, inte minst specialbyggda enheter där vi har Sveriges största utbud.

Läs mer

Verktyg

Smidigt & bekvämt

Egen, auktoriserad Appleverkstad med omtalat snabb service med många av reservdelarna på lager. Fri lånedator vid service.

Läs mer