Enhetlig användarupplevelse

blog_icon

Skrivet av MacRent

Medarbetarens val (Employee Choice)

MacRent hjälper företaget eller organisationen med arbetet att införa Medarbetarens val (Employee Choice). Apple har tagit fram rapporter som visar att medarbetare som får välja sina arbetsverktyg (datorer, mobiltelefoner och surfplattor) presterar bättre, speciellt de yngre medarbetarna har påvisat detta. Genom att etablera Apple i organisationen, kan vi på MacRent stötta er om medarbetarna väljer Apples produkter.

Grupparbete med smarta verktyg

Du kan besvara iPhone-samtal på Mac, Apple Watch eller iPad. Du kan skicka och ta emot sms direkt på din Mac om du har en Mac och en iPhone. Alla meddelanden som visas på din iPhone visas även på din Mac, vilket innebär att alla dina konversationer är lika aktuella på alla dina enheter.

Med Handoff kan du börja skriva ett mejl på iPhone och sedan avsluta det på Mac. När du läser en webbsida på Mac kan du plocka upp din iPad och fortsätta läsa där du slutade.

Med AirDrop kan du enkelt dela filer mellan Mac, iPhone eller iPad. Med bara några få steg kan du ta en fil från en valfri mapp och skicka den till en Mac, iPhone eller iPad i närheten via AirDrop. Eftersom AirDrop använder P2P (peer to peer) fungerar det även utan tillgång till ett wifi-nätverk. Det är perfekt när du ska dela ett dokument med en arbetskamrat i rummet intill eller skicka en presentation till en kund som sitter mittemot dig vid bordet.

Du kan låsa upp din Mac automatiskt när du har din Apple Watch på dig och kopiera och klistra in bilder, filmer och text från en enhet till en annan.

Med Sidecar kan du utöka arbetsytan genom att använda din iPad som en andra Mac-bildskärm. Du kan arbeta i en app medan du använder en annan som referens eller öppna arbetsytan på den ena skärmen medan du sprider ut verktyg och paletter på den andra. Du kan också spegla skärmarna så att de visar samma innehåll. Det här är perfekt när du vill dela precis det du ser med andra.

Synkad märkning gör så att du kan underteckna dokument, korrigera dokument och ringa in viktiga detaljer med mera. Med synkade skisser kan du skapa en skiss på din iPad eller iPhone som automatiskt infogas i ett valfritt dokument på din Mac.

En intuitiv övergång till Apple

Om medarbetarna har tillgång till verktyg de känner till och gillar, drar hela organisationen nytta av större engagemang, en ny ägarskapskultur, lojalare medarbetare och fler medarbetare som stannar kvar på företaget.

Monolitisk systemavbildning, komplexa befintliga appar och osammanhängande supportprocesser har ersatts av en process som utgår ifrån slutanvändarna och minskar den övergripande arbetsbelastningen för IT-avdelningen. Den här nya modellen bygger på företagens beprövade tillvägagångssätt för att stödja iOS och utökar dem till alla Apple-produkter. På så sätt kan alla medarbetare inspireras och få möjlighet att prestera på topp.

Våra företagssäljare och servicetekniker har omfattande expertis och erfarenhet vad gäller att stödja er i en övergång till Apple. Vi på MacRent kan koppla ihop ditt företag med rätt resurser efter behov.

Kontakta oss så hjälper vi dig!


Tillval