Leasa din iPhone

Leasa iPhone
- få det ni vill ha.

Vi hjälper dig! Ring oss:
010-330 3000
Vet du vilken iPhone du vill ha?
Välj iPhone
Bild på iPhone-familjen

Vilken iPhone vill ni ha?

MacRent är en auktoriserad Apple återförsäljare i Stockholm.

Välkommen till en ny era för iPhone. Vi hjälper er och ser till att ni får den iPhone ni vill ha. För er med företag rekommenderar vi leasing, där ni tillsammans med AppleCare har möjlighet till snabb service. Hos oss får ni alltid den högsta servicenivån om era iPhone skulle behöva omvårdnad, allt paketerat till en fast månadskostnad, som ni betalar per månad eller per kvartal.

MacRent leasinglogotyp

Populära iPhone att leasa:

Vad är hyra och leasing?

Vi erbjuder iPhone leasing och hyra där ett lågt restvärde, olycksfallsförsäkring, service och garanti ingår – till ett fast pris per månad. Om du vill köpa loss utrustningen, gör du detta till en maximal kostnad på 10% av nyvärdet.

Vi erbjuder även möjlighet till dig som föredrar att hyra din utrustning. Konceptet innebär att du har möjlighet att prenumerera på din iPhone. Vi hjälper dig få tillgång till den senaste iPhone-modellen.
Enkelt ikon

ENKELT

Vi är övertygade om att vi kan skapa en relation. Ni är ett företag som vill ha enkel och snabb tillgång till Apples produktsortiment. Vi är en helhetsleverantör för leasing, försäljning, reparationer samt konsultation och har erbjudit detta i över tjugo års tid. Tillsammans gör vi det enkelt, precis så som det ska vara!
Apple som tjänst ikon

APPLE SOM TJÄNST

Allting på ett enda ställe – produkterna, servicen och svaren. Vi ser till att vi är din väg framåt gällande Apple med personligt engagemang och energi!
Hållbart ikon

HÅLLBART OCH MILJÖVÄNLIGT

Vi hjälper dig med dina inbyten. Har du en iPhone du inte behöver? Leasa din nya iPhone från oss och lämna in din gamla. Miljövänligt och enkelt!
Tillbehör och serviceikon

ALLT TILL DIN IPHONE

Behöver du skärmskydd, mobilskal eller MagSafe-tillbehör? Eller behöver din iPhone omvårdnad? Vi har allt på ett ställe, oavsett om du leasar en eller flera hundra enheter.