Vi hjälper er om olyckan är framme

Vi har hjälpt företag och organisationer med Apple reparationer i över två decennier. Välj en verifierad Apple servicepartner.

Inför service Self Service
MacBook Pro med extern skärm på ett skrivbord

Apple service för företag

Laga era Apple produkter hos oss! Vi använder enbart autentiska delar levererade direkt från Apple och alla tekniker är certifierade av Apple. Vår kundnöjdhet på över 93% och erfarenhet ger er en trygghet om olyckan skulle vara framme.

Prislista Kontakta oss
Person som jobbar

Serviceavtal för företag

Våra leasing- och avtalskunder har tillgång till snabbare service genom prioriterad hantering, tillgång till vårt reservdelslager, serviceportal och budvägar.

Bli avtalskund
Apple produkter

Varför en auktoriserad Apple verkstad?

Vi är auktoriserade av Apple för att utföra reparationer åt alla företag och organisationer. Enskild firma med en enstaka enhet eller en stor organisation med tusentals enheter, alla har möjlighet att få laga sina Apple produkter hos oss. Äkta Apple-delar är korrekt konstruerade och monteras dessa av Apple-certifierade tekniker.

Verifiera hos Apple
Officiell Apple service provider bild

Apple service i Stockholm, Malmö, Uppsala och Göteborg med mera

Vi erbjuder rikstäckande service genom våra serviceavtal, där ni som företag har möjlighet att skicka in era enheter för reparation. Oavsett om ni befinner er i Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg, Linköping, Växjö, Helsingborg, Sundsvall, Visby eller Norrtälje, är ni välkomna att skicka in era enheter.
Parkerad bil i landskap med solnedgång