Mac service för företag och organisationer

Trygg, snabb och kvalitativ service för era Apple-produkter.

Bli avtalskund Maila oss
Olika Mac med M1 och M2 chip
Apple Mac-datorer är kända för sin kvalitet och pålitlighet, men även de mest välbyggda enheter kan ibland behöva reparation. Vi erbjuder reparationer för MacBook Air, MacBook Pro, Mac Studio, Mac Pro och Mac mini. Det är viktigt att veta vilka alternativ som finns tillgängliga för er företagare eller för er organisation, så att ni kan fixa era enheter när de behöver repareras.

Vad erbjuder vi?

Alla företag och organisationer är välkomna att lämna in sina Mac för service hos oss. En normal Mac reparation hos oss tar mellan tre till fem arbetsdagar att slutföra. Vi reparerar alla Mac-enheter som är berättigade till reparation. Kontakta oss om ni är osäkra vad som gäller för er!

Vilka servicealternativ finns det?

En Mac kan antingen vara berättigad till en garantireparation eller repareras utanför garantin, när vi fastställt vad som är fel med er Mac återkommer vi med en åtgärd. I de fall där Mac:en är berättigad till en garantireparation, genomförs denna direkt och ni får löpande uppdateringar om vilket steg er Mac befinner sig i under reparationens gång.

För en Mac som är utanför garanti, återkommer vi med ett kostnadsförslag när vi fastställt vilka åtgärder eller vilken åtgärd som vi behöver ta för att genomföra reparationen. Ni godkänner per automatik vår avgift för felsökning, på 950 kr ex. moms, när ni lämnar in er Mac till oss.

Om ni är osäkra vad som gäller för er, ta kontakt med oss via telefon eller maila. Ni kan också fråga i kassan när ni kommer hit.