Byta skärm iPhone 11

iPhone-bildskärmar har utformats, testats och tillverkats för att uppfylla Apples kvalitets- och prestandastandarder. Häri ingår intuitiv och snabb Multi-Touch, hög ljusstyrka, enastående färgåtergivning, vitbalans och prestanda för funktioner som True Tone, Night Shift och haptiskt tryck.

Vi rekommenderar dig att byta iPhone 11 skärm hos oss, så att du vet att din iPhone 11 fungerar som den ska efter skärmbytet.

Hur fungerar det?

1. Ta en säkerhetskopia på innehållet. Din telefon kan komma att återställas under reparation.

2. Stäng av Hitta på enheten eller via en annan enhet som har tillgång till en webbläsare.

3. Kom förbi oss på Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm på drop-in. Vi har öppet vardagar kl. 08-18. Sista inlämningstid är kl. 17:00.

4. Om du lämnar in din iPhone innan kl. 15:00 så har vi skärmbytet färdigt samma dag.

Behöver du byta glaset eller hela skärmen på din iPhone 1? Vi byter skärmen på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. MacRent är en auktoriserad Apple verkstad. Det innebär att din iPhone bibehåller full garantistatus under och efter reparationen.

Reparationen genomförs i vår verkstad. Hos oss arbetar endast Apple-certifierade tekniker med Apple originaldelar, licensierade verktyg och programvaror.

När du lämnar in din iPhone till oss, genomför personalen i kassan en utvändig besiktning över hela enheten. Sedan görs en till besiktning av en tekniker. Vi gör detta för att du ska vara trygg i att vi inte missar någonting inför reparationen, samt för att varje enhet ska bedömas av två olika Apple-certifierade kollegor.

Vad behöver du göra?

Du behöver stänga av Hitta på din iPhone. Du slår på detta igen när vi är färdiga med skärmbytet. Du stänger av detta direkt på din iPhone om skärmen fungerar.

Se alltid till att du har en säkerhetskopia på din iPhone. När vi kalibrerar den utbytta skärmen ihop med din iPhone, kan innehåll förloras. Vi tar inget ansvar över innehållet på din iPhone samt vid eventuell förlust av information. Behöver du hjälp med att ta en säkerhetskopia?

Lämnar du in din iPhone senast kl. 15:00, så har vi den färdig samma dag. Vill du vänta kvar under tiden som enheten repareras, så krävs att en förbokning med ett registrerat ärende har upprättats i förväg. Reparationen beräknas i dessa fall ta upp till en timme. Kontakta oss för mer information.

Lämnar du in fler än en enstaka iPhone vid samma tillfälle, behöver vi en kopia på fakturan eller ett kvitto/kvittokopia för köpet för samtliga inlämnade enheter. Har du fler inköpsbevis så tar du med samtliga för de enheter som lämnas in.

Vad kostar det?

Vi har olika priser baserat på vilken iPhone 11-modell du har. Nedan finner du priserna för samtliga modeller och garantialternativ.

iPhone 11 Pro Max kostar 3200 kr.
iPhone 11 Pro kostar 2700 kr.
iPhone 11 kostar 2000 kr.

Samtliga av dessa priser är listade ex. moms. Moms tillkommer.

Har du garanti eller leasar du din iPhone?

Har du precis köpt din iPhone och skärmen fungerar inte som den ska (utan skador)? Då lämnar du tillbaka den till butiken du köpt den från. Detta gäller inom 14 dagar efter köpet och för dig som privatperson. Har detta drabbat er som företag? Lämna in den eller de iPhone som har dessa problem till oss. Vi byter skärmen under Apple Limited Warranty som gäller i ett år från inköpsdatum. Om flera iPhone lämnas in samtidigt så behöver vi en faktura- eller kvittokopia på köpet.

För dig med AppleCare+ så kostar en skärmreparation 249 kr.

För dig som leasar din iPhone gäller självrisken som gäller för ditt leasingavtal. Kontakta oss om du är osäker vad som gäller för dig.
Bild på en iPhone 11 Pro Max

Tillval

Vill du aktivera BankID på ditt konto?

Logga in enkelt och betala mot faktura genom att koppla ditt BankID.