Laga iPhone hos MacRent - En auktoriserad iPhone reparatör

Lämna in din iPhone på drop-in hos oss på:
Birger Jarlsgatan 108
114 20 Stockholm

Prislista Maila butiken

Laga din iPhone i Stockholm

Hur fungerar det?

Vi har vår butik och verkstad i Stockholm. Läs här hur du gör för att laga din iPhone i Stockholm.
Med ett serviceavtal kan ni med enkelhet skicka in era iPhone om ni är verksamma utanför Stockholm.
Kontakta oss så berättar vi mer om våra serviceavtal.

1. Ta en säkerhetskopia på innehållet. Din telefon kan komma att återställas under reparation.

2. Stäng av Hitta på enheten eller via en annan enhet som har tillgång till en webbläsare.

3. Kom förbi oss på Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm på drop-in. Vi har öppet vardagar kl. 08-18. Sista inlämningstid är kl. 17:00.

4. Laga iPhone skärm? Om du lämnar in din iPhone innan kl. 15:00 så har vi skärmbytet färdigt samma dag.
Andra typer av skador? Kom förbi butiken så hjälper vi dig i kassan.

Hur lagar vi iPhone?

När du kommer förbi oss och lämnar in din iPhone, genomför vi diagnostik och en besiktning. Därefter får du ett förslag på åtgärd, så som att byta skärm/glas, byta batteri, byte av baksida*, byta kamera eller övriga smådelar. Vid vattenskador och övriga typer av skador så brukar vi byta ut hela enheten.

*Gäller iPhone 12-modellerna eller senare.

I vissa fall så måste vi skicka iväg din iPhone för reparation. Om så är fallet hör vi av oss till dig och erbjuder en iPhone för korttidshyra. Du som leasar din iPhone via oss, kan låna en iPhone kostnadsfritt.

Vad kostar det?

Du hittar samtliga priser för att reparera iPhone i vår prislista.

Varför MacRent?

MacRent är en auktoriserad verkstad, vilket innebär att du får tillbaka din iPhone snabbt och helt fungerande. Skärmreparationer, batteribyten och vissa andra typer av reparationer genomförs samma dag som du lämnat in din iPhone.

iPhone reparation som är klar under dagen.

Vi kan laga iPhone skärm och byta batteri på er iPhone. Vi gör färdigt detta under dagen om du kommer in med din enhet innan kl. 15.

Laga iPhone skärm? Dåligt batteri? Vi kan laga och lämna tillbaka din iPhone till dig samma dag som du lämnat in den. Vi använder äkta Apple delar och utför reparationer som stöds av Apple, så du får tillbaka din iPhone så att den fungerar precis som den ska.

iPhone service hos en auktoriserad iPhone reparatör

När du väljer MacRent som din verkstad, kan du känna dig trygg i att våra certifierade, tränade och kunniga tekniker använder äkta Apple delar. Delarna har utformats, testats och tillverkats för att uppfylla Apples kvalitets- och prestandastandarder och en certifierad tekniker är utbildad för att göra detta korrekt, samt att vi som auktoriserad Apple verkstad har tillgång till rätt utrustning och mjukvara.

Skärmreparation för alla iPhone-modeller

Vi lagar skärmen och byter glas på samtliga iPhone. Här kan du läsa mer om att byta skärm på iPhone 11, byta skärm på iPhone X eller byta skärm på iPhone 7.

Förbered din iPhone
för service

Om du lämnar in din iPhone på service så måste Hitta min iPhone vara bortkopplat på enheten. Det enklaste sättet att göra detta på är att följa stegen i A. Följ stegen i B om enhetens skärm inte går att använda eller om enheten inte startar.

A. På den iPhone du ska lämna in, gör följande: Gå till Inställningar > [ditt namn] > Hitta och inaktivera Hitta min iPhone. Ange lösenordet till ditt Apple-ID och tryck sedan på Stäng av.

B. Om din enhet är skadad på så vis att skärmen inte kan användas, stäng av den iPhone som du ska lämna in. Du kan stänga av enheten genom ett knappkommando som du finner här.

Logga in med det Apple ID som är kopplat till den berörda enheten. När du är inloggad på www.icloud.com/find klickar du på Alla enheter och sedan klickar du på Ta bort från kontot på den berörda enheten. Nu ska Hitta min iPhone vara avstängt. Om enheten är påslagen och ”online”, så kommer det inte att gå att slå av Hitta min iPhone via iCloud.

Du kan kontrollera att Hitta min iPhone är avstängt genom att kontakta oss på 010-330 3000 eller fråga oss i kassan. Vi kan då göra en slagning på enhetens serienummer och verifiera att detta är borttaget.

1. GÖR EN SÄKERHETSKOPIA!

Vid en iPhone service kan innehållet raderas.

Såhär gör du en säkerhetskopia

2. STÄNG AV HITTA MIN IPHONE

Hitta min måste vara avstängt på enheten. En guide för att göra detta finns här på webbsidan.

VAD ÄR HITTA MIN?

3. VI BEHÖVER BARA DIN IPHONE

Skärmskydd, skal och liknande tas bort vid inlämning.

Läs mer hos Apple

KONTAKTA OSS OM DU BEHÖVER HJÄLP

Vi finns tillgängliga på telefon: 010-330 3000

MAILA OSS