Leasa Mac-datorer till företaget

Vi hjälper dig! Ring oss:
010-330 3000
Vet du vilken Mac du vill ha?
Bärbar Mac Stationär Mac
Bild på Mac modeller

Leasa till exempel MacBook Pro, MacBook Air eller Mac Studio

MacRent är en auktoriserad Apple återförsäljare i Stockholm.

För dig med företag rekommenderar vi leasing, där serviceavtal är inkluderat. När ni leasar era Mac med A-Care MacRent-garanti så får ni möjlighet att uppgradera till en helt ny Mac, utan extra kostnad, varje år vid 24 månaders hyra. Vid 36 månaders hyra kan byte ske vartannat år. Ni bestämmer själva om ni vill betala per kvartal eller betala per månad.

- 0 kr kontantinsats.
- 0 kr faktureringsavgift (vid autogiro).
- 0 kr uppläggnings/kreditavgift.
- Kostnadsfri låneenhet.
- Förtur till service och reparation.
- Fast självrisk per skadetillfälle (1000 kr).
- Fysisk butik.
- Restvärden på 5-10%.

MacRent leasinglogotyp

Populära Mac att leasa:

Alternativet till att leasa datorer till företaget

Vi erbjuder även möjlighet till dig som föredrar att hyra din utrustning. Konceptet innebär att du har möjlighet att prenumerera på din Mac, där vi hjälper dig få tillgång till den senaste Mac-modellen varje eller varannat år. Ett uppskattat upplägg för er som har Apple för företaget.

För er med kortare projekt, alternativt för er som vill testa Apples produkter i er IT-miljö, kan ni leasa iPhone, leasa iPad och bärbara Mac eller stationära Mac.

Leasa MacBook Pro

MacBook Pro är en av våra mest populära produkter under leasing. Möjligheten att investera i den utrustning ni vill ha alternativt behöver är viktigare än någonsin. Ni kan även leasa er MacBook Pro tillsammans med till exempel MacBook Air, eller övriga MacBook Pro modeller så som 16-tum, 14-tum och 13-tum.

Tangentbord på en MacBook Pro

Vad innebär att leasa datorer till företaget?

Vi erbjuder Mac leasing och hyra där ett lågt restvärde, olycksfallsförsäkring, service och garanti ingår – till ett fast pris per månad. Om du vill köpa loss utrustningen, gör du detta till en maximal kostnad på 10% av nyvärdet.
ENKELT

ENKELT

Vi är övertygade om att vi kan skapa en relation. Ni är ett företag som vill ha enkel och snabb tillgång till Apples produktsortiment. Vi är en helhetsleverantör för leasing, försäljning, reparationer samt konsultation och har erbjudit detta i över tjugo års tid. Tillsammans gör vi det enkelt, precis så som det ska vara!
SVERIGES STÖRSTA MAC LAGER?

SVERIGES STÖRSTA MAC LAGER?

Har du behov av mer? Mer utrymme, bättre prestanda eller vill du bara ha det bästa? Du kommer att få det du vill ha, så snabbt som möjligt med oss som er leverantör. Våra Apple-produkter finns i svenska lager för omgående leverans. Har du speciella krav på din Mac har vi den antagligen redan. Vi ordnar det du vill ha, enligt ditt önskemål!
APPLE SOM TJÄNST

APPLE SOM TJÄNST

Allting på ett enda ställe – produkterna, servicen och svaren. Vi ser till att vi är din väg framåt gällande Apple med personligt engagemang och energi!
LUST- OCH BEHOVSSTYRT.

LUST- OCH BEHOVSSTYRT.

Ett nytt grafikkort underlättar vid grafiskt arbete, eller varför inte öka tillgången till internminne, större flash disk eller rentav byta ut den stationära Mac:en mot en bärbar? Vi förstår att dina behov utvecklas och förändras över tid vilket innebär att du redan efter ett år kan uppgradera dig mot något nytt (detta är endast möjligt om du har A-Care på din Mac). Du ser enkelt ditt nya pris på webben och vi finns här för dig om du har några funderingar!
SERVICEAVTAL INKLUDERAT

SERVICEAVTAL INKLUDERAT

Vi erbjuder leasing där engagemang, olycksfallsförsäkring, service och garanti ingår – till ett fast pris per månad. Teckna vår A-Care MacRent-garanti så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig!