Uppsökande företagrådgivare sökes

MacRent, är ett företag som är normbrytande inom Apple segmentet och ligger i framkant när det kommer till utveckling och innovation inom teknik!

Vi arbetar i en extremt avancerad miljö med de bästa digitala verktygen för att nå de bästa resultaten. Vi har en av de mest moderna e-handelsplattformer som ständigt är under utveckling för att nå perfektion. Ett konkret resultat av detta är att vår omsättning har ökat med 100% årligen de senaste 2-3 åren.

Rätt person får inte bara dela framgångar med oss utan kommer också vara en del av ett team i en kreativ miljö med hög puls, där beslutsvägarna är korta och taket högt.

Vi skapar relationer och tänker mycket långsiktigt. Vi är lönsamma i våra beslut och aktiva i våra handlingar – vi vet att den som villkommer att lyckas!

Nu söker vi dig som vill ta chansen att hoppa på tåget och vill ta del av vår framgångssaga och vara en del av vårt fantastiska team!

Du är en uppsökande Apple-säljare med kompetens inom teknisk infrastruktur. Vi behöver stöttning i områdena och försäljning av tjänster, så som nätverksuppsättning på kontor, Mobile Device Management, IT-säkerhet och molntjänster. Har du erfarenhet av blandad Apple och Windows-miljö, alternativt enbart Apple miljö är det ett plus.

Denna roll är en nytillsatt tjänst, så du kommer ha möjlighet att förverkliga rollen inom uppsatta ramar, tillsammans med vår VD och teknikchef. Vi värnar om dig som tar ansvar.

Vi litar på att du får saker gjort autonomt och utan onödig uppföljning. Har du ett team med 1-3 personer du brukar jobba med eller önskar att ha med dig i din roll så är vi öppna för en dialog kring detta.

Du behöver ha praktisk erfarenhet inom denna typ av försäljning, samt har kompetens att ställa tekniska (Mobile Device Management, nätverk, säkerhet) och affärsmässiga (paketering av tjänster så som Microsoft 365, Google Suite, vilka möjligheter som finns och dyl.) öppna och slutna frågor för att få insikt i kundernas behov. Vi ser att rätt person har möjlighet att utbildas och förverkliga sina personliga mål.

Denna tjänst ställer krav på B-körkort och arbetet utförs under kontorstider.

Till denna roll väger vi in personliga egenskaper och vilja mer än erfarenhet.

Vi söker personer till två tjänster.

Ansök till: jobb@macrent.se

Märk din ansökan med Uppsökande företagrådgivare.

Kontakt och information:

- Start: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Lön: Fast lön enligt överenskommelse samt rörlig bonus
- Placering: Centrala Stockholm
- Vid ytterligare frågor går det bra att kontakta Lisa Knutsson

Intervjuer sker löpande. Anställningen börjar med en provanställning.

MacRent är en rökfri arbetsplats.
Inför anställningen kan utdrag ur belastningsregistret komma att begäras ut.

Kontaktpersoner
Lisa Knutsson
Office Manager
lisa@macrent.se